Welcome to the webstekpark.com

Geschiedenis synchroonzwemmen

HZ&PC: spetterend plezier in het water! - geschiedenis

Description: De Heerenveensche Zwem en Poloclub werd op 4 juni 1931 opgericht. Directe aanleiding om een zwemvereniging op te richten was de opening van het tweede zwembad van Heerenveen, een in die tijd zeer modern zwembad gelegen op de grens tussen de dorpen Heerenveen en Oranjewoud. Sedert dat jaar is er heel veel gebeurd in de Heerenveense zwemwereld.De geschiedenis van HZ&PC is beschreven op de geschiedenispagina. Op deze pagina tref je onder andere een selectie aan van krantenartikelen uit het inmiddels zeer rijke krantenarchief van de vereniging.Op dit moment wordt nog gewerkt aan de erelijsten van de vereniging, waarin van alle drie de takken van sport de kampioenen van de afgelopen 80 jaar worden vermeld.Zwemmen:Erelijst algemene clubkampioenen (vanaf 1968)  Erelijst Friese kampioenen (vanaf 1931),  nog niet beschikbaarErelijst van Nederlandse kampioenen (vanaf 1966), nog niet beschikbaar

Niet bestaande pagina

Description: De pagina die u probeert te vinden bestaat helaas niet meer. U kunt terug via de knop vorige of naar de home pagina van de gemeente Harderwijk.

Synchroonzwemmen | Alles over zwemmen

Description: Synchroonzwemmen is een vorm van schoonzwemmen waarbij een oefening moet worden uitgevoerd die bestaat uit verschillende figuren.

KVO - Kunstzwemmen Valkaart Oostkamp

Description: Joomla! - Het dynamische portaal- en Content Management Systeem